onsdag 25 juni 2008

Turnéplan för Bruno K. Öijer, hösten 2008

Nu är turnéplanen klar och den publicerades idag av TT och finns också på United Stages hemsida, och på BrunoK.se, här.

Jag har själv beställt biljetter till framträdandena i Västerås och Stockholm (första kvällen). Öijer ger fyra föreställningar, fyra kvällar i rad på Södra teatern i Stockholm i slutet av november, och de föreställningarna är nog de som kommer att säljas ut snabbast.

Lite konstigt att sånt stort fokus läggs på södra Sverige, medan städer som Uppsala och Gävle inte ingår i turnéen. Men när Öijer turnérade med Dimman Av Allt, 2001, besökte han först de stora städerna, och återkom sen efter en paus till norra Sverige i början av 2002, på en exklusiv Norrlandsturné (som jag tyvärr missade). Det kanske blir något liknande i början av 2009. Det här är väl för övrigt Öijers längsta, största turné på mycket länge - hela 17 datum.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt!

Jag har beställt en biljett till första kvällen i Stockholm.
Funderar starkt på att köpa en till i nån annan stad också.Lutar åt att det blir hans födelsestad Linköping.

Anonym sa...

Var köper man biljetterna? Hittar bara västerås och karlstad på ticnet.

Per Erik sa...

laban: Ja, det måste vara en speciell upplevelse att se och höra honom i hans egen födelsestad, Linköping. Det sägs ju att man aldrig blir profet i sin egen hemstad, men jag hoppas att Linköping har förstånd nog att gå man ur huse för att se Öijer då.

vladimir: Jag kan bara se att biljetterna till tre städer har släppts: dels då Västerås och Karlstad på ticnet, som du säger. Sen finns biljetterna till Södra teatern, Stockholm att köpa på Södra teaterns hemsida.
www.sodrateatern.com