onsdag 11 juni 2008

Ny Bruno K. Öijer-film på fredag den trettonde

Om ett par dagar kommer jag att lägga ut en ny kortfilm, med titeln BRUNO K. ÖIJER SOM ODEN. Den kommer förmodligen att finnas på BrunoK.se på fredag den trettonde. Ambitionen är att lägga ut så mycket material som möjligt fram till september, då den nya boken kommer.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Det ser jag fram emot. Ha en lyckosam Fredagen den 13:e!

Per Erik sa...

Fredag den trettonde är väl ett heligt datum för dig? Dagen blev inte så lyckad för min del, för Italien fick bara 1-1 mot Rumänien. Och sen angående Öijer/Oden-filmen blev det inte heller så himla lyckat. Den finns utlagd, men i och med videokonverteringen skapades vissa ryck, hack i filmen. D.v.s. den mindre filen som ligger ute, som är konverterad från originalfilen/filmen, har vissa hack i sig, som inte finns i originalet. Men jag orkar inte bry mig om det, den här filmen är ju mer som en bild- och ljud-illustrerad artikel. Mycket text.

Jag tror att jag ska göra nästkommande filmer något kortare, och använda mindre text. Kommande Bruno-kortfilmer har arbetsnamn som: "Den laglösa fantasin till makten" och "Bruno K. Öijer & Järnvägen". Sen nån film om Öijers koppling till Kung Arthur-legenden, kanske, och ev. nåt mer tema, om jag kan komma på nåt.

Per Erik sa...

Jag har ändrat mig. Jag måste lägga upp en ny, förbättrad version av Oden-filmen.

Unknown sa...

Hehe, det har du rätt i. I går blev därför en perfekt dag för det nya numret av nyhetsbrevet, det största hittills. Har uppdaterat med lite grejer på Rysarnytt. Ska kolla nya Bruno-filmen sen. Måste göra lite saker innan matchen som börjar snart. Misstänker starkt att Bruno och är hemma och laddar också :-)
Ha det gott!

Per Erik sa...

Jag började prenumerera på erat nyhetsbrev nu, idag. Innebär det att jag missade det senaste nyhetsbrevet, som skickades ut igår?

Ja, jag ska naturligtvis också se matchen.

Det är en snygg grej ni har på hemsidan, detta med motorsågsljudet, i bakgrunden. Något liknande har jag tänkt ha på BrunoK.se, men jag har inte lyckats fixa det än. Alltså, jag hade inte tänkt ha motorsågsljud, men nåt slags bakgrundsljud. Kanske i framtiden.

Unknown sa...

Nä man va kul, det nya nyhetsbrevet finns annars upplagt under fliken nyhetsbrev, har även uppdaterat lite grejer från det på sajten, bland annat sommarkrönika, recensioner och häckklippningsäventyret. Nu hejar vi fram Sverige till vinst!