söndag 11 januari 2009

Bruno K. Öijer orkar inte köra på med "Terror!" en gång till...Igår, lördag den 10 januari, visade alltså SVT/Kunskapskanalen Bruno K. Öijer-dokumentären Hey Ängel från 1986. Filmen finns sen tidigare - i halvtaskigt skick - utlagd här på hemsidan/www.BrunoK.se. Jag kanske lägger ut den nya, högkvalitativa inspelningen (jag spelade alltså in programmet igår med DVD-recorder) så småningom, men för tillfället lägger jag bara ut en kort sekvens av den digitalt inspelade versionen, nämligen den roligaste sekvensen (som jag ser det).

Öijer sa i en intervju i Aftonbladet i december förra året att: "Har du inte humor så är du en död människa". Här är ett humoristiskt inslag: Bruno K. Öijer klagar över att ordet "Terror" upprepas 120 gånger i sin text - han orkar inte köra på med terror en gång till...

KLICKA HÄR FÖR ATT SPELA UPP SEKVENSEN

För övrigt kommer hemsidan BrunoK.se även fortsättningsvis att uppdateras kontinuerligt trots att Svart Som Silver-turnén är (tillfälligt?) över. Material av olika slag kommer att läggas ut allteftersom, och dessutom finns som tidigare nämnts chansen att turnén fortsätter 2009. Öijer är också aktuell på TV, närmast på onsdag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det vore väldigt trevligt om du la upp den :)

Anonym sa...

Oh, jag vill jättegärna se den. Tack för all din tid du lägger ner på sidan och på alla klipp på youtube. Jag reste en del förra året och var borta från allt en lång tid, satt mycket och tittade på dina klipp, det fyllde vardagen och gav mig lite värme.

Per Erik sa...

Okej, jag ska försöka fixa så att den digitala inspelningen av 1986-dokumentären (Hey Ängel) finns på hemsidan inom ett par dagar. Men den får bli uppdelad då i typ tre delar, då YouTube inte tillåter filmfiler som är längre än 10 min.

En äldre inspelning, VHS, finns redan på sajten, som sagt - kolla under året 1986 på www.brunok.se/tvofilm.htm
Apropå YouTube, det du sa om alla klippen på YouTube, Johan, så har jag lagt ut en del videoklipp via andra videouppladdningssajter också, inte bara YouTube. (Filmen jag gjorde till Sky Av Lögn, t.ex.)Allt finns naturligtvis samlat på www.BrunoK.se. Så vill man hitta alla videor av olika slag ska man kolla på www.brunok.se/multimedia.htm - framför allt då kanske på www.brunok.se/tvofilm.htm