torsdag 8 januari 2009

Bruno K. Öijer-dokumentären Hey Ängel på SVT:s Kunskapskanalen på lördag 10/1

På lördag den 10 januari klockan 20:00 visar SVT:s Kunskapskanalen Bruno K. Öijer-dokumentären Hey Ängel, från 1986.

Och, naturligtvis, som tidigare nämnts: på onsdag den 14 januari visar SVT2 Bruno K. Öijer på Södra Teatern, klockan 21:30.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har ingen tv, vilket i vanliga fall bara brukar bespara mig massa struntprat. Men nu oroar jag mig givetvis för att missa att återuppleva live-framträdandet från Södra Teatern (och även dokumentären).

Vet du, Per Erik eller någon annan, om det kommer finnas en chans att se det på svt play (dvs på nätet) eller motsvarande? Ibland går det ju, men ibland är det helt hopplöst, i synnerhet om det är frilansprojekt (vilket detta dock inte torde vara).

Per Erik sa...

Jag vet inte om programmen kommer att visas på svt.se. Jag skulle gissa att de INTE kommer att visas där. Såna här program brukar inte visas online, tror jag.

Min ambition är att spela in dem med DVD-recorder, om det lyckas kanske kan jag fixa kopia/kopior till dig så småningom. Hey Ängel-dokumentären finns redan utlagd på hemsidan, dock i rätt dålig kvalité. Det är möjligt att jag lägger ut den nya versionen sen. Att lägga ut Södra Teatern-programmet får kanske vänta, med tanke på copyright och allt. Det går i repris ett antal gånger: SVT2 16/1, SVT2 17/1 och SVT24 17/1. Du har inte föräldrar eller syskon eller bekanta med TV?

Anonym sa...

Jag skrev ett svar förut men det försvann.

Jaja.

Det löste sig i alla fall till sist på ett enkelt sätt. SvtPlay visade programmet!