söndag 30 november 2008

Bruno K. Öijer signerar sin nya bok i Sthlm 17/12 + extraföreställning 21/12

Bruno K. Öijer signerar sin nya bok Svart Som Silver på Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan 28 i Stockholm, onsdagen den 17 december klockan 17:00.

Dessutom: Ännu en extraföreställning, i Stockholm, på Södra Teatern: söndag den 21 december klockan 20:00. Biljetter finns att köpa här: länk.

För övrigt: SVT Gävledala filmade ett (halvt) diktframförande, när Öijer var i Gävle torsdag den 13 november. Dikten heter "Från Början" och är från Svart Som Silver, men SVT Gävledala klipper bort andra halvan av dikten och får det att se ut som om dikten slutar med rad 10, men i själva verket är dikten 21 rader lång. Länk här.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! tack för all info. älskar verkligen hans verk.
Vem är det som ligger bakom denna bloggen?

Per Erik sa...

Hej,

Den som ligger bakom denna blogg och hela sajten BrunoK.se är jag, Per Erik. Det finns kontaktinformation på sidan brunok.se/kontakt.htm. Även här på bloggen - som är en del av hemsidan brunok.se - finns info om vem som ligger bakom projektet. (Man klickar på min bild till höger.) Hemsidan + bloggen skapades av mig i slutet av februari 2008, utan Bruno K. Öijers vetskap. Numera vet Öijer om att hemsidan finns, men det är fortfarande jag som driver sajten, det är inte Öijers personliga hemsida. BrunoK.se är en hyllning till Öijer.