onsdag 21 maj 2008

En väv av elektricitet - Bruno K. Öijer på scenNu har jag lagt ut en Turné 2008-sida på Bruno K. Öijer-sajten. Ännu finns inga datum eller platser. Men man kan lyssna på en 2 minuter lång sekvens från en intervju där Öijer talar om hur han känner för att stå på scen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad jag ser fram emot det här.
Det kommer bli första gången jag ser han köra dikter live.
Jag såg han live i samband med att Maya hade sin utställning på Moderna Muset nyligen.Men då svarade han "bara" på frågor från publiken, bara det var fantastiskt.
Han fick faktist frågan om han kunde läsa en dikt, men det ville han inte, antagligen i respekt för sin fru.

Du kan väl skriva när biljetterna släpps, så man inte missar det.

Per Erik sa...

Ja, det kommer på BrunoK.se så fort jag vet. Det var intressant att höra det du berättar, att Bruno var med Maya på Moderna Muséet i samband med hennes utställning. Det visste jag inte. Det var väl hösten 2007. Det var alltså en sorts presskonferens? Om du inte redan har gjort det kan du ju lyssna på när Öijer talar om sina scenframträdanden, länken finns på turné-sidan, på BrunoK.se.

Anonym sa...

Perfekt!

Ja hösten 2007 var det oktober/November tror jag.
Nja inte direkt presskonferens. Det var nåt slags samtal kring utställningen osv, med en moderator som ställde lite frågor, även publiken fick ställa frågor.

Jag förbannar mig att jag inte tog med mig en videokamera eller iaf ljudupptagning.Det var mycket bra saker som sades.Men ´Moderna Muset kanske hade det, skulle varit intressant att se det igen.

Per Erik sa...

Och hur var utställningen? Kommer den till andra städer?