onsdag 3 december 2008

Bruno K. Öijer - Sky Av Lögn (kortfilm)Klicka här för att se en kortfilm som jag gjort, baserad på dikten "Sky Av Lögn", från Svart Som Silver.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Snygg video, Per-Erik! Ligger nära diktens ton och tilltal tycker jag. Du som gjort musiken också misstänker jag.

Per Erik sa...

Tack! Nej, musiken är gjord av Eno. Brian Eno. Jag såg 30 sekunder av ett program på SVT om stenåldersmänniskan igår kväll och de hade också lånat en lugn Eno-låt till det programmet.

För övrigt har jag beställt biljetter till årets sista Öijer-föreställning. Det är ju en ytterligare extra-föreställning söndag den 21 december, som nyligen annonserats. Så den föreställning som du har biljetter till blir alltså inte den sista, som du trodde, utan den näst sista för året. Jag hade egentligen inte tänkt gå på nån mer föreställning i år, men nu har jag den möjligheten att göra det, och därför blir det så, plus att jag bjuder två personer, i julens anda.

Anonym sa...

Haha, ja det kanske inte är så himla illa att bli sammanblandad med Eno får man väl säga då.

Läste att han skulle göra ytterligare en föreställning. Och jag som trodde man skulle få den sista magiska föreställningen före jul med särskilda julhälsningar och allt. Blir nog kanon ändå. Är ju ändå lördagkväll :-)

Det låter bra att du verkar i julens anda.

Per Erik sa...

Jonas - om du läser det här, kan du skicka ett mail till mig så svarar jag på din fråga.
pererikwesslen@hotmail.com

(Jag hittade inte nån mailadress till dig i din profil.)