fredag 20 februari 2009

"jag vet var han är / jag vet vem ni söker" - kortfilmEn ny kortfilm baserad på dikten "Aldrig", med footage som vi spelat in i Rom, på den protestantiska kyrkogården, där Keats är begravd. K:et i Bruno K. Öijer står alltså för Keats, och Öijer citerar orden på Keats gravsten i en av sina tidiga dikter. Läs mer, och se kortfilmen, på den här sidan.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Klapp, klapp, klapp! Lysande video, Per Erik! Snygga foton och himla skön stämning. Suveränt komponerat med övergångarna, dikten får en ny ton. Gillar den där dikten skarpt för övrigt. Alltid skoj när det kommer en ny video från dig. Ni gör ett kanonjobb du och brorsan med sajten/bloggen. Får väl hoppas det kommer fler videos med skräckfilmstema i framtiden ;-)

Per Erik sa...

Kul att höra att du tycker det, Stefan! Det är en av mina favoritdikter också, jag gillar även nyårsdikten skarpt, och hoppas att han kör den live i år. Jag har faktiskt köpt biljetter till Stockholm igen (17/3).

Jag får ert nyhetsbrev nu, by the way, om jag inte sa det förut. Så nu funkar det som det ska.

Anonym sa...

Ja, jag måste också instämma i lovsången. Dina kortfilmer med Öijer i centrum utgör onekligen urstarka bevis på en beundransvärd förmåga till känslosam inlevelse! Ett ärligt intresse med gediget engagemang som följd har för övrigt alltid inspirerat mig.

Per Erik sa...

Tjena Ulric! Tack så mycket.

Anonym sa...

Härligt att det rullar. Snart har vi ju Fredagen den 13:e igen så håll i dig :-)