torsdag 24 juli 2008

Bruno K. Öijer i Aktuellt, m.m.Sidan om Det Förlorade Ordet har uppdaterats med dels ett fantastiskt inslag från Aktuellt, oktober 1995. Just nu ligger det som senaste uppdateringen på första sidan, i fortsättningen går det att hitta på t.ex. Det Förlorade Ordet-sidan, eller TV & Film-sidan, under år 1995. Direktlänk till videoklippet (ca 5 min.) här. Stort tack till Per Wiker, som skickade den här inspelningen till mig. (Av alla Bruno K. Öijer-inspelningar som jag lagt ut på BrunoK.se/YouTube är det här den enda som jag inte spelat in själv. Om det är någon annan som har något material som jag inte har får ni gärna höra av er, om ni vill att det ska finnas med på BrunoK.se.)

På sidan om Det Förlorade Ordet finns nu också en recension av boken, publicerad samma dag som boken gavs ut (5/10 1995).

Kommande uppdateringar omfattar två nya intervjuer från 1990 och 1991, som handlar om Medan Giftet Verkar, och Bruno K. Öijers Monologer (i YouTube-format) från 1997.

Min ambition är att jag ska ha lagt ut det mesta av det material jag har innan Bruno K. Öijer själv tar över scenen i höst. När hans nya bok kommer ut den 18 september, och när Svart Som Silver-turnéen startar i oktober, blir det naturligtvis det som kommer att stå i centrum. Då fyller hemsidans arkivmaterial en mindre funktion och jag tar ett steg tillbaka. Då får hemsidan leva sitt eget liv och fungera mer som rapportör av det som sker.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du har filmen om när han spelar in "Skugga kommer" va?

Per Erik sa...

Hej!

Nej, den filmen har jag inte. Vad är det för film? Har du den? Det låter spännande.

Anonym sa...

Ett klipp som verkligen visar den stores storhet!

Per Erik sa...

Jag fick ditt mail och har svarat på det.